Overzicht nieuwsberichten

Belangrijk: Stremming Julianakanaal vanaf augustus

Rijkswaterstaat kondigt aan dat het Julianakanaal tussen Berg en Sluis Born vanaf augustus gestremd zal zijn. Dit heeft directe gevolgen voor de doorvaart en kan aanzienlijke vertragingen veroorzaken voor bedrijven die afhankelijk zijn van deze route voor hun goederenvervoer.

Vermijd Vertragingen met Onze Oplossingen

Bij Kraanbedrijf D.Buermans begrijpen we de uitdagingen die deze stremming met zich mee zal brengen. Daarom bieden wij een effectieve oplossing om uw logistieke proces zo soepel mogelijk te laten verlopen tijdens deze periode.

Opslag en Consolidatie bij Onze Terminals

Door uw bulk- en stukgoederen tijdelijk op te slaan of te consolideren in onze terminals, kunt u de impact van de stremming minimaliseren. Onze faciliteiten zijn uitgerust om uw goederen veilig en efficiënt te beheren, zodat u verzekerd bent van een vlotte distributie, zelfs tijdens de stremming van het Julianakanaal.

Directe overslag bij u of op andere locaties

Onze mobiele kranen bereiken de moeilijkst bereikbare plaatsen op elke locatie. Hebt u geen eigen loskade?  We nemen de zoektocht naar een geschikte losplaats graag voor onze rekening.

Onze terminals bieden:

  • Ruime opslagcapaciteit: Voldoende ruimte voor zowel bulk- als stukgoederen.
  • Uitgebreid machinepark: van kranen tot vrachtwagens, voor- en natransport,
  • Strategische ligging: Gelegen in Meerhout en Zolder, dicht bij belangrijke transportroutes.
  • Professionele afhandeling: Ervaren personeel dat zorgt voor een efficiënte opslag en doorvoer van uw goederen.
  • Flexibele oplossingen: Mogelijkheid tot korte- en lange termijn opslag naar uw behoefte.

Het vermijden van vertragingen is cruciaal voor het behoud van uw logistieke keten en klanttevredenheid. Door gebruik te maken van onze opslag- en consolidatiefaciliteiten, kunt u zich richten op uw kernactiviteiten terwijl wij zorgen voor de efficiënte afhandeling van uw goederenstromen.

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen tijdens de stremming van het Julianakanaal?

Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om u te adviseren en de best mogelijke logistieke oplossing voor uw situatie te bieden.

Laat vertragingen uw bedrijfsvoering niet verstoren. Vertrouw op onze expertise en faciliteiten voor een zorgeloze logistieke periode, zelfs tijdens de stremming van het Julianakanaal.

Meer info of vragen?

Mail of bel ons 014 28 34 10

Deel dit bericht op sociale media!