Overzicht nieuwsberichten

NIEUW: 50.000 m² opslag bulk- en breakbulk (SHTM)

Kraanbedrijf D.Buermans en Multi Logistics Group versterken hun gezamenlijke visie om multimodaal transport te bevorderen met de lancering van Ship Handling Terminal Meerhout.

Gelegen langs het Albertkanaal, in de nabijheid van de E313, biedt deze terminal een logistieke oplossing voor bedrijven actief in diverse industrieën, met name diegene die te maken hebben met bulk- en breakbulkgoederen, zoals de winning van grind en zand, betonproductie, grondverzet, wegenbouw, en andere sectoren die behoefte hebben aan opslagruimte.

De terminal, met een 200 meter lange kaaimuur en een diepgang van 3,4 meter, is strategisch gepositioneerd voor een optimale verbinding naar o.a. 7 Kempische kanalen. De beschikbare 50.000 vierkante meter aan opslagruimte voor zowel bulk- als stukgoederen biedt diverse mogelijkheden voor bedrijven die hun logistiek willen optimaliseren, zoals goederenconsolidatie, het aanleggen van noodvoorraden, of simpelweg bij gebrek aan ruimte.

“Vaak is 1 grote levering economisch/operationeel interessanter dan meerdere kleine leveringen” zegt Jens Van Dijck, general manager van de terminal. “Of het nu gaat om noodstock, consolidatie of tijdelijke opslag, wij hebben de expertise en infrastructuur om de distributie van goederen efficiënt te laten verlopen.”

Een modern machinepark, inclusief kranen, grijpers, wielladers, dumpers, bobcats en vrachtwagens, garandeert een vlotte en kwalitatieve behandeling van goederen. Dit wordt ondersteund door meer dan 45 jaar aan expertise en kennis, waardoor Ship Handling Terminal Meerhout een totaaloplossing biedt voor diverse logistieke behoeften.

Noodstock? Consolidatie? Bouwhub?

Optimaliseer uw logistieke flow, verminder kosten en verhoog de productiviteit. SHTM biedt totaal oplossingen aan voor een vlotte distributie van uw goederen te garanderen. Onze specialisten werken het graag voor u uit.

Contactpersoon: Jens Van Dijck, +32 471 34 90 68 –  jens.vandijck@d-buermans.be

Deel dit bericht op sociale media!