Over ons

Kraanbedrijf DBuermans, Olen, gespecialiseerd in het laden en lossen van binnenvaart- en zeevaartschepen in België en Nederland.

Meer dan 40 jaar ervaring

In 1977 richtte Louis Buermans in Itegem zijn kraanbedrijf op met … één Lorain-kraan. De zaken liepen als een trein: zijn kleine bedrijf groeide uit tot een succesvolle zaak met 45 medewerkers.

Vandaag is Daniël Buermans er zaakvoerder. Zijn echtgenote Ilse Warmoes en kinderen Dorien en Robin zitten mee aan het stuur. Hun focus ligt op België en Nederland. Service, veiligheid en kwaliteit komen op de eerste plaats.

Iedere medewerker staat dag en nacht voor de klanten klaar. Het bedrijf dankt zijn succes aan een bevlogen combinatie: de voortdurende inzet van het ervaren personeel en het krachtige beleid. Die staat garant voor de vlotte en uitstekende afhandeling van elke vraag. Dus ook uw vraag.

Kraanbedrijf D. Buermans - VCA certificaat

Veiligheid en gezondheid

Het kraanbedrijf stelt één topprioriteit: veiligheid. Iedere medewerker volgt gespecialiseerde opleidingen. Bovendien is iedere kraanmachinist, schrankladerchauffeur en vrachtwagenchauffeur in het bezit van een VCA-certificaat.

Ook de gezondheid van het personeel staat voorop: de kranen, vrachtwagens en schrankladers zijn voorzien van een overdruksysteem dat de machinisten en chauffeurs beschermt tegen de verontreinigde buitenlucht.