24/24 BESCHIKBAARBEL (+32) 014 28 34 10
Hoe het allemaal begon…

 

1977

1977, een bijzondere tijd, een man met een gezonde ambitie en een passie voor kraanwerk: L. Buermans startte in Itegem een kraanbedrijf met een kraan van het merk Lorain. Met succes, zo bleek al snel! Dankzij de uitstekende service en focus op veiligheid en kwaliteit, kende het bedrijf een continue groei.

 

Uitgegroeid tot meer dan 45 medewerkers

Vandaag staat D. Buermans aan het roer van het succesvolle bedrijf dat ondertussen 45 medewerkers telt. Samen bouwen zij verder aan een veilige toekomst. De specialiteit is nog steeds het laden en lossen van lichters en duwbakken over gans België, Nederland en omringende landen.

Miljoenen tonnen werden reeds overgeslagen voor vele tevreden klanten.

 

Uitgebreid machinepark

D. Buermans beschikt over een uitgebreid aantal vrachtwagens en diverse types van kranen om al uw taken op een snelle en kwalitatieve wijze uit te voeren. Waar u ook moet lossen of laden, om het even welke goederensoort, kleine of grote binnenschepen of zelfs zeeschepen, kraanbedrijf D. Buermans heeft voor u een kwalitatieve, veilige en prijsvriendelijke oplossing.

Er wordt steeds geïnvesteerd in mensen en materiaal zodat elk project tot een goed einde gebracht kan worden. U heeft speciale materialen te laden en te lossen? Wij kunnen alle goederen aan. Hou onze projecten zeker in de gaten!

 

Bekijk onze projecten

Bekijk onze foto’s van de maand