Over ons

Kraanbedrijf D. Buermans, Olen, gespecialiseerd in het laden en lossen van binnenvaart- en zeevaartschepen in België en Nederland.

Meer dan 45 jaar ervaring

In 1977 richtte Louis Buermans in Itegem zijn kraanbedrijf op met … één Lorain-kraan. De zaken liepen als een trein: zijn kleine onderneming groeide uit tot een succesvolle zaak met 45 medewerkers.

Vandaag is Daniël Buermans er zaakvoerder. Zijn echtgenote Ilse Warmoes en zoon Robin draaien mee in het familiebedrijf. Hun focus ligt op België en Nederland. Service, veiligheid en kwaliteit komen op de eerste plaats.

Iedere medewerker staat dag en nacht voor de klanten klaar. Het bedrijf dankt zijn succes aan een bevlogen combinatie: de voortdurende inzet van het ervaren personeel en het krachtige beleid. Die staat garant voor de vlotte en uitstekende afhandeling van elke vraag. Dus ook uw vraag.

Veiligheid en gezondheid

Het kraanbedrijf stelt één topprioriteit: veiligheid. Iedere medewerker volgt gespecialiseerde opleidingen. Bovendien is iedere kraanmachinist, schrankladerchauffeur en vrachtwagenchauffeur in het bezit van een VCA-certificaat.

Ook de gezondheid van het personeel staat voorop: de kranen, vrachtwagens en schrankladers zijn voorzien van een overdruksysteem dat de machinisten en chauffeurs beschermt tegen de verontreinigde buitenlucht.

The Power of Together

Kraanbedrijf D. Buermans is sinds 2019 een zeer gewaardeerde partner van de Multi Logistics Group. Multi Logistics Group is mede-aandeelhouder in een uitgebreid scala aan logistieke bedrijven, waarbij bewust wordt geïnvesteerd in kennisoverdracht, duurzaamheid en waardevolle partnerschappen.

Met behulp van “The Power of Together” kan Kraanbedrijf D. Buermans samen met de Multi Logistics Group volledige multimodale oplossingen bieden voor duurzamer en efficiënter transport over de weg en het water. De combinatie van uitgebreide expertise en een nationaal netwerk van strategische locaties heeft al geleid tot mooie groei.

www.multilogisticsgroup.com